Sådan fungerer en elcykel batteri reparation

Det er ganske let for dig som kunde at få undersøgt og repareret dit batteri – og oftest også langt billigere end at købe et nyt.

Til sammenligning koster et helt nyt batteri typisk mellem 3000 og 5000 kr. Vi undersøger alle typer lithium-ion batterier.

En test og reparation af dit batteri kan kort sagt deles op i 3 afsnit:

  • Modtagelse af batteriet
  • Batteriet testes og en rapport udskrives
  • Tilbud på -og reparation af batteriet

Læs videre om forløbet. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Besøg os - ring eller skriv

1) Modtagelse af dit batteri

Vi skal naturligvis have dit batteri før vi kan undersøge det. Det betyder, at du skal indlevere batteriet sammen med laderen på vores adresse.

Det er vigtigt at laderen er med, idet fejlfindingen finder sted på batteriet såvel som på laderen. Hvis dit batteri tændes og slukkes med en nøgle, vil vi også meget have en nøgle med til batteriet.

For at kunne fejlfinde og analyserer korrekt har vi brug for så meget information som mulig. Sådan sikrer vi os det bedst mulige udgangspunkt og mest optimale service. Vi har derfor lavet et skema, du bedes udfylde. Hvis du kommer forbi vores værksted med dit batteri, skal vi nok hjælpe dig med at udfylde det med de rigtige informationer.

Kontakt os gerne på info@batterirep.dk for at få tilsendt et skema til udfyldelse. Eller download skemaet her, udfyld det, og lad det følge med batteriet ved indlevering.

Inden vi analyserer batteriet, skal vi modtage betaling for undersøgelsen. En analyse tager mellem 1 og 3 timer og koster kun 350 kr.

Vi har forsøgt at gøre betalingen så nem og overskuelig for dig som kunde som muligt. Du har derfor et valg af betalingsmetoder. Du kan blandt andet betale kontant, lave en bankoverførsel eller betale via Swipp.

Du kan læse meget mere om vores betalingsmetoder her.

Download følgeseddel, udfyld den og medbring den sammen med dit batteri.

Følgeseddel elcykel batteri

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig.

2) Batteriet testes og en rapport udskrives

Så snart vi har registreret din betaling, går vi i gang med at analyserer batteriet og du kan forvente et svar i løbet af få dage.

Vi kontakter dig med svaret på vores analyse via mail og giver samtidig tilbud på reparation af batteriet.

3) Tilbud på - og reparation af batteriet

Når tilbuddet er blevet godkendt af dig, sættes reparations processen i gang. Vi bestræber os på at returnere batteriet til dig indenfor 2 uger. Returneringen er ikke inkluderet i prisen og skal derfor lægges oven i omkostningerne, hvis batteriet ikke afhentes på vores adresse.

Der er selvfølgelig garanti på de dele vi måtte udskifte, hvis vi foretager en reparation af batteriet.

Hvis batteriet mod forventning ikke kan repareres, kan vi naturligvis returnere det eller bortskaffe det for dig.

Kontakt os gerne for mere information om, hvad vi kan gøre for dig.

Besøg os - ring eller skriv