Reparation af golf trolley vogn batteri

Vi er eksperter i el-cykelbatterier og dermed også reparation af el-cykelbatterier.

Vores erfaring har dog vist os, at vi nemt og effektivt kan undersøge og reparere andre typer af batterier - herunder også batterier til en golf trolley vogn.

El-cykelbatterier og batterier til golf trolleyer ligner nemlig hinanden, idet der er samme type celler og elektronik i de to batterityper. Det er typisk blot forskel på antallet af celler.

Derfor tilbyder vi nu også undersøgelse og reparation af batterier til golf trolleyer. Det er let, hurtigt og billigt. Et nyt batteri til golf trolley koster typisk mellem 2.000,- og 4.000,- kr. Vi kan tilbyde undersøgelse af golf trolley vogns batteriet for 350 kr.

Det foregår i tre simple trin:

Reparation af batteri til golfvogn

1) Indlevering af batteri

Du indleverer dit batteri til golf trolley vogn til os på vores adresse. Du må gerne vedlægge opladeren til batteriet. Så kan vi nemlig undersøge, om det eventuelt er laderen, der er problemer med.

Du bedes også udfylde vedlagte skema, og lade det følge med batteriet. Kommer du forbi vores værksted, hjælper vi gerne med at udfylde skemaet.

Det koster 350 kr. for en undersøgelse af batteriet. Du kan læse om vores forskellige betalingsmetoder her.

2) Undersøgelse af batteri

Lige så snart vi har modtaget batteri og betaling, starter vi vores undersøgelse af golf trolley vogns batteriet.

3) Tilbud og reparation af batteri

Efter vi har undersøgt golf trolley vogns batteriet, kontakter vi dig med resultatet af vores undersøgelse og et tilbud på reparationen. Efter tilbudsaccept laver vi batteriet med det samme og sender det retur. Vi bestræber os på, at sende det reparerede batteri retur indenfor to uger.

Hvis vi desværre ikke kan reparere dit batteri – mod al forventning – sender vi dit golf trolley vogns batteri retur til dig med det samme. Eller vi kan tilbyde at bortskaffe det for dig.

Så send dit golf trolley batteri til os med det samme, så står vi klar til at undersøge og reparere batteriet – det er ofte billigere end et nyt batteri eller ny golf trolley.

Besøg os - ring eller skriv

Download følgeseddel, udfyld den og medbring den sammen med dit batteri.

Følgeseddel golf trolley vogns batteri

Du kan også udfylde denne formular, så kontakter vi dig.