Holdbarhed af reparation af elcykel batteri

Når vi modtager dit elcykel batteri til reparation, undersøger vi, hvor problemet ligger og hvordan vi kan løse det.

Det er vigtigt at forebygge eventuelle nye problemer med batteriet og samtidig er det relevant at forebygge, at det samme problem med batteriet ikke opstår igen.

Derfor foreslå vi, at der huskes på følgende for at sikre god holdbarhed af en reparation:

  • Dit elcykel batteri skal altid behandles forsigtigt og med omhu. Dette gælder naturligvis også efter reparationen af elcykel batteriet.
  • Sørg derfor for ikke at tabe elcykel batteriet.
  • Udgå at dit elcykel batteri bliver stødt eller får slag.
  • Batteriet kan også blive ødelagt, hvis din elcykel skulle vælte. Blandt andet kan elektronikken i et elcykel batteri let blive slået i stykker. Sørg derfor altid for, at din elcykel står fast og sikkert, når batteriet sidder på elcyklen.
  • Husk at tage batteriet med dig, hver gang du er færdig med at cykle på din elcykel. Så undgår du, at der kommer vand eller kulde i elcykel batteriet.
  • Batteriet kan heller ikke tåle for meget varme. Sørg derfor også for, at opbevare batteriet ved stuetemperatur.
  • Undgå at køre dit elcykel batteri helt i bund. På sigt, vil cellerne tage skade af dette, og du vil opleve, at du ikke kan cykle så langt på en opladning.
  • Tag elcykel batteriet ud af laderen, når batteriet er fuldt opladt. Det har cellerne i dit elcykel batteri bedst af.


Hvis du tager højde for overstående, er der langt større sandsynlighed for, at reparationen af batteriet vil holde på den lange bane. For vi synes da også, at det er ærgerligt, hvis dit batteri kun holder kort tid efter vores reparation. Vi er nemlig stolte af vores håndværk.

Vi vil dog huske på, at et elcykel batteri, som de andre dele af elcyklen, er en sliddel. Det betyder, at et batteri til elcykel vil blive slidt med tiden – selv efter en reparation.

Hvis du vil have yderligere information om, hvordan vi undersøger og reparerer dit elcykel batteri, så kontakt os gerne.

Besøg os - ring eller skriv