Handelsbetingelser

Aftalevilkår for handel på Batterirep.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler med Batterirep.dk

1. Når du afgiver en ordre

Alle ordre indgås på dansk.

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf bestillingen fremgår.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Batterirep.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende faktura sendes til dig kort tid efter, at du har betalt.

Persondata
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part.

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Batterirep.dk, kan annulleres ved at kontakte vores websupport: info@batterirep.dk

3. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Angivne priser gælder kun for ordrer foretaget i Danmark.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og batterirep.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.

5. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Ved en batterireparation er det kun på de udskiftede dele, at der yders garanti.

Opdager du en fejl eller mangel ved en returneret varer, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte batterirep.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores reklamationsafdelling på mail: info@batterirep.dk